Noindex, Follow, Noindex-NoFollow мета тагове

35.00 лв.

Описание

Увеличете трафика към онлайн магазина си!

Модула ви позволява да добавите <meta name=“robots“ content=“noindex,follow“> тагове на всяка една страница в магазин от Категории, Продукти, Информационни (Статични) страници и Производители (Марки).

Може да добавите свободен текст както и комбинации от таговете, които са ви необходими. Разширението е много полезно за подобряване на SEO оптимизацията особено за големи онлайн магазини.

Разширението е много полезно ако имате голям онлайн магазин със стотици индексирани продукти или категории с малко или дори липсващо съдържание, или еднакви технически описания на дадени продукти.

Затова е важно да вземете решение за премахване на това некачествено съдържание от индекса на Google използвайки „Robots Noindex“ мета тагове

Много SEO специалисти препоръчват премахването на съдържание от големи онлайн магазини ако искате да подобрим позициите си на индексиране в Google.

Затова е важно да добавите index, noindex, follow или nofollow на определени страници от е-магазина.

Как да използвате noindex, follow мета тагове?

Тези мета тагове могат да контролират навиците на търсачките за обхождане и индексиране.
Robots мета таговете са валидни за всяка търсачка. Стойността по подразбиране е „index, follow“ (индексиране и следване на всичко) и не е нужно да се дефинира. Когато искате да дефинирате различни стойности, то те се разделят със запетайка:

index: Позволява на роботите на търсачките да индексират страницата. Не е нужно да добавяте това в страницата си. Тази стойност е по подразбиране.

noindex: Забранява на търсачките да показват тази страница в резултатите от търсене.

follow: Така роботите на търсачките ще последват линковете на страницата, независимо дали ще се индексира или не.

nofollow: С този мета таг казвате на роботите на търсачките да не следват нито един линк на страницата ви.

Допълнителна информация

Версии

OpenCart 3.x

OcMod

Да

Актуализации (updates)

12 месеца

Поддръжка

6 месеца