Разпродажба!

Фактуриране и одиторски файл по наредба Н-18 за OpenCart – QuickBillr

Original price was: 399.00 лв..Current price is: 299.00 лв..

Описание

Модулът за фактуриране е иновативен инструмент, който осигурява лесно и бързо издаване на фактури. Той предоставя и възможността да генерирате отчетни файлове, съответстващи на изискванията на НАП и НАРЕДБА Н-18.

С интерфейс, който е лесен за използване, можете бързо да създавате фактури по постъпилите поръчки. Имате възможности да издавате кредитни известия за момента по цяла поръчка. Модулът предоставя предварително дефинирани шаблони за фактури спазвайки задължителните атрибути.

Важна функционалност на QuickBillr е възможността за регистриране на неприсъствени плащания. При постъпване на поръчка с неприсъствено плащане имате възможност и да генерирате задължителния документ за регистрация на продажба, който ви освобождава от изискването за издаване на касова бележка. Документът за регистрация на продажба съобразен с изискванията на НАП и съдържа и задължителния QR код.

Когато поръчката е готова, можете лесно да изпратите на клиента генерираните документи. Модулът предлага опция за изпращане на фактурите по имейл. Tова става при смяна на статуса на дадена поръчка, което улеснява процеса на изпращане и осигурява професионална комуникация с вашите клиенти. Клиента ще получи мейл с линк, от който може да свали изпратените документи.

Освен това, модулът предлага вградена функция за генериране на отчетни XML файлове по Наредба Н-18, които отговарят на изискванията на НАП. Това включва информация като данни за продажбите, данъци, идентификационни номера и други релевантни данни, които трябва да се предоставят на данъчните органи. Модулът автоматично генерира отчетни файлове, които могат да бъдат изтеглени и предоставени на НАП.

Интегрирали сме следните платежни системи при генериране на одиторския файл: Borica, ДСК Банк, ePay, Paysera, MyPOS, PayPal, Stripe

Този софтуер за фактуриране се отличава с лесната си употреба, интуитивен интерфейс и голяма функционалност, което го прави незаменим инструмент за всеки бизнес, който търси бързо, ефективно и точно фактуриране, както и съответствие с изискванията на НАП.

  • Генериране на фактура – оригинал и копие
  • Генериране на Кредитни известия по фактура/поръчка
  • Генериране на документ за регистрация на продажбa
  • Генериране на уникален QR код
  • Генериране на XML файл към НАП
  • Опция за включване/изключване на доставката във фактура
  • Изпращане на издадените документи по имейл
  • Добавяне на лого към фактура
  • Мапинг на custom потребителски полета